0

Vintage of modern?

09 februari 2015

Een mooi gedekte tafel is een lust voor het oog. Naast een mooi gestreken tafellaken, bestek en glazen, is ook de keuze van het servies sfeerbepalend. Niet alleen het materiaal van het servies speelt een belangrijke rol, ook de kleur is van groot belang. Een mooi unikleurig servies  is tijdloos en zorgt voor rust op tafel. Het kan ook heel goed gecombineerd worden met andere mooie accessoires. Hierbij hoef je niet heel strikt te zijn. Zelfs door meerdere stijlen te combineren binnen één kleurstelling creëer je toch een zekere eenheid. Wil je iets aparts? Dan kun je wit servies natuurlijk ook goed combineren met vrolijk gebloemde kop en schotels.

Vintage of modern? Ben je nu op zoek naar 150 Vintage Bone China kopjes of 150 moderne Bone China kopjes zonder bloemetjes? Geen probleem!

Nieuw in ons assortiment zijn deze unikleurige moderne Fine Bone China kopjes. Het voordeel van deze moderne kopjes is dat ze zeer geschikt zijn voor klanten met een klein budget. Ze hebben een luxe uitstraling en ogen heel exclusief. Zo is er voor ieder wat wils. Of er nu veel gasten komen of een klein intiem gezelschap, je kunt ze stijlvol ontvangen.

Kijk hier voor meer verhuur info!

simplyroses2752
Vlaggenlijn Sweet Roses
Details

pastelpink275
Etagère 3-laags - pastel pink
Details

Vind meer over...


Aanmelden nieuwsbrief


Volg ons


© Happy Moments 2005 - 2019