0

Huur eens servies voor je X-mas Tea Party!

10 december 2014


De gezelligste periode van het jaar is aangebroken. Een feestelijke lunch met collega's of vrienden zo vlak voor de kerst brengen je helemaal in de kerststemming. Samen genieten van een warm kopje geurende kerstthee en lekker eten.

Haal eens alles uit de kast om er een geweldige happening van te maken. Denk aan een mooi wit tafellaken, kerstservies, kerstservetten, mooi kerststukje, kaarsjes en lekkere hapjes.

Voor tijdens je Tea Party kun je bijvoorbeeld een heerlijke Christmas cake met fruit en noten bakken. Als je het wat eenvoudiger wilt houden kun je uiteraard ook een kersttulband met stukjes sukade, cranberries, rozijnen, pistache noten, en bigarreau (gekonfijte kers) bakken. Maak een heerlijke sandwich met zelfgemaakte eiersalade en wat verse waterkers. Gedecoreerde Kerst Petit Fours, kerstkoekjes, chocolaatjes, en andere lekkernijen doen het ook altijd goed. Steek nog een paar geurkaarsjes aan voor een heerlijke essence van warme kruiden en specerijen en je bent er helemaal klaar voor! Voor ons kerstservies geldt: Wees snel, want verhuurd is verhuurd!

ACTIE: vermeld code HM2015 bij je huuropdracht en je krijgt er van ons een huurbox prosecco glazen bij!

 

vintageservet275
Servetten Vintage Christmas
Details

kerstb275
Kerst
Details

 

Vind meer over...


Aanmelden nieuwsbrief


Volg ons


© Happy Moments 2005 - 2019